Over ons

De Consejería Cultural y Científica de la Embajada de España en los Países Bajos bevordert culturele en wetenschappelijke samenwerking tussen Nederland en Spanje, het stimuleren van wederzijdse kennis en de ontwikkeling van dynamische netwerken tussen professionals en instellingen in beide landen. We werken samen met Nederlandse instellingen om duurzame partnerschappen op te bouwen door middel van een breed scala aan multidisciplinaire initiatieven.

Ons programma ondersteunt de aanwezigheid en deelname van Spaanse professionals in het Nederlandse artistieke en wetenschappelijke circuit, met speciale aandacht voor avant-gardistische voorstellen van jong talent.

Door middel van de lokale en open oproep tot het indienen, nodigt de Consejería culturele en wetenschappelijke agenten uit om culturele en wetenschappelijke samenwerkingsprojecten tussen Spanje en Nederland voor te stellen die in het gastland moeten worden uitgevoerd, waarbij verschillende modaliteiten van ondersteuning en begeleiding worden aangeboden.